Σε χώρο φρέσκο και δροσερό, μιαν ανάσα από την παραλία, η Ελένη Γιαννακίδου μετουσιώνει την εμπειρία της στην υψηλή ζαχαροπλαστική αλλά και τη θητεία της σε ιταλικές εταιρείες παρασκευής gelato, σε πυκνά σε γεύση και αέρινα σε υφή παγωτά, βασισμένα σε φρέσκο ελληνικό γάλα, με γεύσεις που ανανεώνονται καθημερινά.
Η πρακτικά ανεξάντλητη ποικιλία του «Ellen’s Milk Ice Cream» (Καρόλου Ντηλ 1, 2316016098) καλύπτει όλη την γκάμα, από την αρωματική βανίλια Μαδαγασκάρης μέχρι το λαχταριστό παγωτό από φιστίκι Αιγίνης και από τη σοκολάτα gianduja μέχρι το ντελικάτο Αρμενοβίλ, όμως μια κουταλιά από τον παγωμένο κορμό θα σας μεταφέρει πίσω στην κουζίνα της γιαγιάς.